Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 07:17
raindog napisał(a):Wyświetl post
Popatrz na fajsie, kto wspiera bojkot. Głównie gimnazjum/szkoła średnia i jakieś elementy, które mają problem ze skleceniem zdania pozbawionego przekleństwa. Zdarzają się też jednostki, które trudno nazwać głupimi - albo inaczej - które są inteligentne, ale to promil. Podobnie, zobacz kto bojkotuje bojkot - proporcje są odwrócone; rzadko gimnazjaliści - głównie studenci i ludzie po trzydziestce.
Gros moich znajomych (w tym ja) nie ma "fejsa"... Popierają bojkot, no ale niestety nie są ujęci w Twoich "fejsowych" wnioskach. Są to jednak ludzie "po trzydziestce", więc może ich tam w swoich statystykach uwzględnisz? Choć nie, to przecież muszą być debile bez szkoły - jak można w tych czasach nie mieć "fejsa"?

Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie. Trzeba szanować innych. Zawsze. Chyba, że zawiodą twoje zaufanie.
Racja - szanowałem Was do pewnego czasu mimo, że poglądy na wiele spraw (szczególnie "kibicowskich") mam inne. Teraz jednak widząc, jak łasicie się do łysego i jego po.......onych pomysłów szacunek zniknął i nigdy już nie wróci. Nie potraficie w tak oczywistej sprawie zwyczajnie wesprzeć swoich w tym trudnym momencie.

Pozwól, że Cię zacytuję z drobną korektą:

To byłaby właśnie kwintesencja Wiślackiej jedności, miłości bliźniego i szacunku dla innych... Mam nadzieję, że ty i podobni tobie znikną ze stadionu.
Odpowiedz cytując