raindog napisał(a):

|
@Domin - dyskutować to mogę z osobą, która potrafi czytać ze zrozumieniem.
|
Brawo! Rozumiem, że to Twój kolejny argument na poparcie Twojej rzeczowej i dojrzałej argumentacji.
@raindog. Juz Ci pisałem, że nie popieram rzucania racami. Nie potepiam tego rownież jak nic nikomu nie zrobi. Taki klimat kibicowski, który odróżnia nas od zachodu, choc ostatnio na zachodzie jest więcej rac niz u nas.
Policja ma dostęp do monitoringu i tak powinna szukać winnych. Zresztą nie jestem rzecznikiem POlicji, aby się tym martwić, Ty jak widze bardzo się tym przejmujesz, jak te biedne czworonogi złapią i ukarają kibica Wisły Kraków...
Nie odpowiadam, za decyzje wojewodów, czyli wkladów do garniaków Tuska. Jesli mielibysmy robić wszystko to, co sobie wojewodowie wymyślą to nawet pierdnąć byśmy nie mogli. Przypominam również, że odpalenie rac przez Legię kolejkę wcześniej skończyło sie tylko zamknięciem trybuny ultras i przeniesieniem kibiców na inne sektory. To była nowa polityka władz ligi i wojewodów.
wierny napisał(a):

|
Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile razy taki tajniak siedział juz "obok ciebie".
|
Skąd to wiesz ? Zresztą to nie argument, bo kto ich wpuścił ? Ich miejsce powinno być w budzie, a nie na stadionie.