Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 18:26
palikot napisał(a):Wyświetl post
Jezu dobrze, to idź nie musisz się tak z tym obnosić, cały świat nie musi wiedzieć, że Witek idzie na mecz... matko.
Ci co respektują pewne wartości nie idą bo czują taką potrzebę serca i już. Kłócić się będziecie o to co jest dla was ważne? To dziecinne
Ale cały świat musi wiedzieć, że Ty nie idziesz?
Ja na mecz idę i wcale nie jestem wniebowzięty, że na C zamiast kibiców będzie policja. Z ta różnicą, że po pierwsze nie widzę żadnego powodu dla którego miałbym się tej ich obecności obawiać a ewentualne pretensje że tam są skierowałbym raczej w kierunku tych, którzy dali wiele pretekstów żeby ich tam można/trzeba było wprowadzić.
A na mecz nie idę po to, żeby komuś coś udowadniać czy identyfikować się z kimkolwiek tylko dlatego, że jest to dla mnie od ponad 20 lat stan naturalny. Idę na mecz Wisły Kraków a nie na mecz kibice kontra policja, zarząd kontra kibice czy jakie tam inne kombinacje można wypisać. Idę też po to, żeby jak w wypadku każdego meczu na R22 spotkać się z ludźmi z którymi nierzadko spotykam się tylko z tej jednej okazji - meczu mojej Wisły.
Odpowiedz cytując