Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 17:09
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Tak, przyczepiłem się o Wisła-Legia, bo doszukujesz się spisku tam, gdzie go nie ma. Dobrze wiesz, że z Kucharskim są znajomymi i wciskanie mu w mordę tego, że się nabijał z wyniku, czy z tego cieszył jest kompletnie idiotyczne.
Nic mu nie wciskam w mordę, chodzi mi o jego nastrój, kiedy "jego" klub dostaje 2-0, kapitan dostał czerwoną kartkę, 2 kolejne meczy bez najlepszego zawodnika, a on ma BANANA na ryju. Nic mnie nie obchodzi, że jest funflem z tym posłem...Powinien być wkórwiony na sytuację, zastanawiac się co porpawić, aby przy kolejnej wizycie na Łazienkowskiej nie dostać takiego w.......u.

Zacytowałeś mój post w całości. Gdzie podkreśliłem, że jest rzecznikiem wojewodów i policji?
Ale odnośnie do biletów dla AGH w ogóle nie odpisałeś? Może dlatego, że te bilety są przeznaczane - w niewielkiej ilości - od dłuższego czasu?
ponieważ dla mnie największym problemem w Twoim poście było oskarżenie mnie o demagogię. Pokazałem Ci, że każda dytuacja to fakt.

Poza tym, tak jebiecie w tych ludzi z A, E i H, ale sami sobie popatrzcie na wiele filmików krążących po sieci, np. z meczu z Ruchem z 2013 roku - ile Was było na tym C?
ja na C nie chodzę
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.03.2014 o godz. 17:13.
Odpowiedz cytując