Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 16:25
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Ale co wy widzicie złego w rozdawaniu biletów? Jak dla mnie to pomysł jest świetny i powinien byc czesto praktykowany. Zarówno w urzędach jak i w szkołach. Wszędzie.

Im więcej ludzi na stadionie tym lepiej. Przyjdą - części sie spodoba, to przyjda jeszcze raz. Część kupi sobie cos do jedzenia, część coś do picia, część pamiątki klubowe. Za pieniądze. Słowo klucz. Pieniądze.

Już widzę tych sponsorów, którzy z przerażeniem patrzą, że na meczu będzie wiecej ludzi. Na pewno im to nie pasuje..

Ludzie, ogarnijcie się, bo niektóre teksty są jak wyjęte z zamierzchłej przeszłości.
Tu mniej więcej zawiera się esencja takich, nawet w tej chwili dla Was w większości - głupich działań Bednarza. Nawet, jeśli ci ludzie wejdą na stadion za free, to jest to rodzaj ryzyka, które może się opłacić.
Po 1. - jeśli pośród tych ludzi będą tacy, którzy przyjdą po raz pierwszy, to i pewnie kupią szalik albo inny gadżet, zasilając klub. To ci lekarze i urzędasy mają nakręcać kasę na Wiśle.
Po 2. - po drugie, jeśli daj Bóg im się spodoba, co oczywiście nie jest pewne, bo do tego potrzeba takim ludziom przede wszystkim dobrej gry i ... dobrej kiełbasy, to następnym razem przyjdą i zapłacą i za bilet i za żarcie.
Oczywiście, że nie należy rozdać nagle 30 tysięcy biletów ot tak po prostu, ale z drugiej strony - jeśli biznes funkcjonuje gorzej to trzeba czasem tego klienta jakoś zachęcić by do nas przyszedł. A zachętą może być choćby taka akcja z "darmową wejściówką".

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
czy napisałem nieprawdę ? pisałem o faktach...

1) przyczepiłeś się o Wisła - Legia, ale ja nie napisałem, że cieszył się z wygranej Legii, cieszył się gdy Legia wygrywała, a sytuacja Wisły była katastrofalna. W takiej sytuacji, choćby z szacunku do Wisły nie powinien mieć banana od ucha do ucha...

2) podkreśliłeś, że jest rzecznikiem Wojewodów i POlicji - takie zdanie ma o nim wielu pikników po wywiadzie w Orange Sport.

3) kłamie w prawach sportowych i kibicowskich... co pół roku przekłada te "kłopoty bogactwa", a teraz dołożył kłamstwa o kibicach

4) karze setki niewinnych osób, a teraz łaskawie mówi im, aby się przed nim upokorzyli i podpisali lojaki i udowodnili, że nie są wielbłądami...

skończ, ze swoją demagogią - ja mówię tylko o faktach.
Tak, przyczepiłem się o Wisła-Legia, bo doszukujesz się spisku tam, gdzie go nie ma. Dobrze wiesz, że z Kucharskim są znajomymi i wciskanie mu w mordę tego, że się nabijał z wyniku, czy z tego cieszył jest kompletnie idiotyczne.
Zacytowałeś mój post w całości. Gdzie podkreśliłem, że jest rzecznikiem wojewodów i policji?
Ale odnośnie do biletów dla AGH w ogóle nie odpisałeś? Może dlatego, że te bilety są przeznaczane - w niewielkiej ilości - od dłuższego czasu?

Poza tym, tak jebiecie w tych ludzi z A, E i H, ale sami sobie popatrzcie na wiele filmików krążących po sieci, np. z meczu z Ruchem z 2013 roku - ile Was było na tym C? 3,5 tysiąca? Ileż Was było też rok temu na Koronie? Też mało kiedy, a na pewno nie ZAWSZE, wypełniacie ten sektor po brzegi...
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 20.03.2014 o godz. 16:33.
Odpowiedz cytując