Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 15:58
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jak SKWK rozdawał bilety to była to świetna akcja promocyjna mająca na celu zachęcenie nowych kibiców do przyjścia na stadion.

Jak Bednarz rozdaje bilety to jest to żenująca próba wypełnienia trybun.

Ech, wieje hipokryzją, oj wieje.
taka różnica, ze SKWK rozdawała głównie dzieciakom z osiedli i szkołom. A nie lekarzom, urzędnikom i policjantom...Ja jednak widzę różnicę...

PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Kupując bilet wpierasz Klub jako całość, a nie poszczególne jednostki.
SKWK naważyło piwa i teraz na siłę karze "pić" go kibicom z E czy A. Bednarz zaś sprowadza nam na trybuny policję, tylko można zadać pytanie po co, skoro poszło już tyle zakazów.
Klub wspierałem ile mogłem kupując karnety od wielu, wielu lat, na ten sezon też. Czego nie robiło wielu tych "nowych" i "praworządnych" kibiców, którzy na stadion przychodzą od wielkiego dzwona...
Jednak teraz ze względu na dobro Wisły musze przestać wspierać jednostkę organizacyjną, którą dowodzi jacek b. Im szybciej osoby nad nim zrozumieją, że nie ma co liczyć na zyski z tym prezesem tym będzie lepiej dla Wisły Kraków. Ale bez stanowczego i silnego przekazu od kibiców to nam sie to nie uda. Dlatego każdy, kto choć trochę czuję się kibicem Wisły Kraków, a nie jest fanem dobrej piłki, bednarza lub POlicji powinien jutro mecz zobaczyć w domu lub w knajpie...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.03.2014 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując