!!IRIVER!! napisał(a):

Kiełbasa wyborcza? Na Boga, tyle demagogii... Poważnie myślisz, że nawet dwumeczowy spadek frekwencji sprawi, że Jacek wyleci? Poważnie uważasz, że cieszył się z porażki Wisły z Legią? To takie wciskanie w jego usta rzeczy, których nie powiedział...
Bilety, które szły na AGH... masz na myśli te, które rozdaje fundacja Academica w konkursach?
Obawiam się, że im bardziej będziecie "pracować" żeby obrzydzić Bednarza innym kibicom, wypuszczając wpisy agresywne i bezsensowne, to tym bardziej ci kibice będą mieli w dupach to, co piszecie... mimo, że czasem pewnie macie rację. Ale to nie mój problem...
|
czy napisałem nieprawdę ? pisałem o faktach...
1) przyczepiłeś się o Wisła - Legia, ale ja nie napisałem, że cieszył się z wygranej Legii, cieszył się gdy Legia wygrywała, a sytuacja Wisły była katastrofalna. W takiej sytuacji, choćby z szacunku do Wisły nie powinien mieć banana od ucha do ucha...
2) podkreśliłeś, że jest rzecznikiem Wojewodów i POlicji - takie zdanie ma o nim wielu pikników po wywiadzie w Orange Sport.
3) kłamie w prawach sportowych i kibicowskich... co pół roku przekłada te "kłopoty bogactwa", a teraz dołożył kłamstwa o kibicach
4) karze setki niewinnych osób, a teraz łaskawie mówi im, aby się przed nim upokorzyli i podpisali lojaki i udowodnili, że nie są wielbłądami...
skończ, ze swoją demagogią - ja mówię tylko o faktach.