Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 14:58
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
No widzisz Gwiaździsty... Dla Ciebie to co robiłem kiedyś dla środowiska Kibiców, moja kilkuletnia pomoc w zbieraniu pieniędzy, moja pomoc w zrganizowaniu wszystkich muzyków i spisaniu wszystkich piosenek dla Wacka i Mariusza P. w nagraniu płyty "Jazda, Jazda BiałaGwiazda", moja pomoc dla SKWK w zmianie Statutu, który na przykład wprowadzał Armię Białej Gwiazdy jako pewne grono Członków do TSu nie znaczy nic i rzucasz mi bluzgi o Balu Noworocznym...

Szanuj Braci Po Szalu nawet jak nie myślą jak Ty.
myślę, że każdy forumowicz szanuje Cię za to co robisz. Jednak zastanów się czy warto wspierac jacka b., który robi dla Wisły tyle złego ? Czy nie lepiej zacisnąć zęby i postarać się w ciągu dwóch najbliższych meczów zrezygnować z udziału w cyrku jacka b. ...Krótkofalowo klub na tym straci, ale długofalowo zyska.
Pozbędziemy się prezesa, który kłamie (w sprawach sportowych i kibicowskich), karze setki niewinnych kibiców, wprowadza psy na stadion, obraża Wisłę na wizji, cieszy się gdy Legia wygrywa z Wisłą 2-0, jest rzecznikiem wojewodów i POlicji, itp...

Tylko nad tym się zastanów zanim pójdziesz jutro na mecz.

Bednarz ratując swoją dupę rozdaje bilety na lewo i prawo.. Przekazał darmowe bilety do szpitali, izby lekarskiej, czy krakowskich uczelni takich jak AGH. Ja ze swej strony wiem, że za darmo wchodzi też ZIKiT...wcześniej oznajmił, że POlicję też za darmo wpuszcza... Ciekawe jaki będzie % osób na stadionie, ktore same kupią bilet za własne pieniądze ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.03.2014 o godz. 15:10.
Odpowiedz cytując