Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 09:24
Ale to tutaj ktoś myśli, że do tej pory na stadionie nie było policjantów w cywilu? Wy tak na serio?

Strasznie mnie bawi to wasze nastawienie do policji. Naprawdę, chciałbym tych wszystkich co tak piszą zobaczyć w sytuacji, kiedy ktoś im coś ukradnie, będą mieli stłuczkę samochodem, albo komuś z rodziny (nikomu nie życzę) stanie się coś złego - rozumiem, że nie informujecie wtedy policji, tylko wszystko zalatwiacie we wlasnym zakresie. Drugiego od stłuczki przekonujecie do oświadczenia, jak sie nie zgodzi to dajecie w łape, jak ktoś coś ukradnie no to trudno, po co go szukać, itd itp. Tak to niestety (albo i stety) wymyślili, że policja jest od tego, żeby zapewniać porządek tam gdzie inni mają z tym problem.

Nie podoba mi sie pomysł Bednarza z zakazami dla każdego, z oficjalnym (bo że nieoficjalnie policjantów było sporo to przecież oczywiste) wpuszczeniem policji na trybuny i pod stadion, ale to można krótko skomentować - była akcja (race) to jest reakcja (policja).

Wasze zdziwienie i oburzenie całą sytuacją prowadzi do wniosku, że naprawde byli chyba tacy, co myśleli, ze ostrzelanie stadionu racami sprawi, że Bednarz zmieni stanowisko i będzie o wiele chętniejszy do współpracy niż był wcześniej. A tu zaskoczenie - nie jest lepiej, tylko gorzej.

I te odwoływanie sie do rac i możliwych 2 lat za odpalenie. Był jakiś podobny wyrok i ktokolwiek faktycznie odsiedział za race? Szczerze wątpie. Zalezy mi na atmosferze, zalezy mi na widowiskowych trybunach, ale tak dlugo, jak ci ktorzy odpalaja race nie zrozumieja, zeby nimi nie rzucac na murawe, tak dlugo wole, zeby ich nie bylo. A niestety, zawsze sie jeden z drugim idiotą znajdzie.

Odpuśccie sobie to wypisywanie swojej kariery na stadionie, jako argument przemawiajacy za tym, ze macie prawo do wypowiadania sie na tematy kibicowskie i wyzsze kompetencje od innych. Chodzenie od II ligi na Wisłe, jezdzenie za nią na wyjazdy i stanie w młynie przez kilkanaście lat nie czyni z nikogo bohatera. Chyba, ze ja tez jestem bohaterem, tylko że mam inne zdanie od innych herosów..
O sugestiach, ze data rejestracji na forum o czymkolwiek swiadczy juz nie wspomne.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 20.03.2014 o godz. 09:28.
Odpowiedz cytując