palikot.
NIe ,nie jeżdżę od dawna na wyjazdy. Każdy kibicuje i działa tak jak mu życie pozwala i rozum dyktuje. Cieszę się ze godnie mnie zastępujesz.
Kozackie są te aluzje o lewactwie ,pedalstwie garbatym nosie ,wysługiwaniu Łysemu itp . Oczywiscie zamiast jasnej odpowiedzi na zadane niewygodne pytanie.
Zwisa mi to i powiewa kto te race (których jestem zwolennikiem) "użył w niewłasciwy sposób"

. Dla mnie nie jest kibicem ,co najwyzej warchołem i szkodliwym bezmózgiem..I ewidentnie ma w dupie reszte "braci po szalu"i szeroko pojęty interes podobno UKOCHANEGO KLUBU..
Napierd..alanie racami to rzeczywiście ekspresyjne okazywanie uczuć i poglądów.
Tak tak wiem. Decyzyjni ,siedzący w temacie są madrzejsi i mają większe prawa. Tak jak senior memberzy na forum. Ciekawe ,Smieszno i straszno.

Padłęm ,przyznaję.
Komiczne jest wierzenie i powtarzanie że to Bydnorz wszystkim kręci steruje i gnębi podobnie jak demonizowanie Nikodema Smudy . Kto ma władze ten ma kasę kto ma kasę ten ma racje ,nawet jak nie ma. Takie są realia.
Fakt że personalia tak w zarządzie jak i w marketningu od dawna są słabością na R 22. Ale co to zmienia w sytuacji jak debile walą w klub racami?