Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2014, 21:42
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę Cię urazić ale zadałeś bezsensowne pytanie. A do czego Ci jest mecz potrzebny? Po co chodzisz na stadion, po co piszesz wódę, po co balujesz, po co się obżerasz?
Race to część życia kibicowskiego, element tej gry i już. Nie ma u wielkiej filozofii, jedna odpalona raca nie równa się jednemu nakarmionemu dziecku w Afryce, co to to nie.
Jak coś komuś nie robi krzywdy to nie powinno być piętnowane.

Mnie regulaminy i prawa nie obchodzą bo po to mam swój rozum i po to Bóg nas stworzył ludźmi myślącymi żebyśmy mysleli a nie patrzyli na jakieś popieprzone regulaminy. Słuchaj, jeśli dla Ciebie od zdrowego rozsądku jest wazniejszy regulamin to być może zostaniesz w przyszłości esesmanem lub komunistycznym mordercą. Wtedy własnie takie były regulaminy, wytyczne, że palimy żydów i strzelamy w tył głowy Polakom.
Ludzie, nie patrzcie na jakies zapisy i inne głupoty bo to, że ktoś coś sobie wymyśli i zapisze to nie znaczy, że to jest w 100% słuszne i święte. To nie jest prawo boskie. Dziś zapis o racach jest taki a jutro inny i co? I nagle powiesz rzucajcie race na boisko bo kibole przeforsowali, że można?
Dobra masakra
100% poparcia
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując