|
Odnoszę dziwne wrażenie że mamy do czynienia:
a) z prowokatorami
b) dziwnym ruchem a'la lewacy
c) nieznaną mi dotąd frakcją kibiców Wisły Kraków
Z kim nie rozmawiam, mówię o kibicach Wisły mniej lub bardziej aktywnych, z tymi po kilkanaście lat i tymi co są starsi ode mnie.
KAŻDY ocenia NEGATYWNIE akcje z policją, z prostego powodu OGRANICZENIA swobód obywatelskich, OGRANICZENIA MOJEGO PRAWA NA RZECZ ich widzimisię.
Dla mnie to jasne i dla nich, ale są tutaj na forum przedstawiciele jeden z w/w grup, którzy próbują mi zainsynuować jakbym mi przeszkadzała policja bo:
- jestem jakimś nierozgraniętym gburem który lub szczać gdzie popadnie, kląć jak szewc i nie wiadomo co jeszcze
- jestem jakiś dziwny że nie zgadzam się na wszystko co mi zapisze na papierku tzw. władza w imię "mojego" dobra
I szczerze tej w/w grupie nie życzę, dostania klapsów od kogokolwiek, ani dostania mandatu za jakąś pierdołę na stadionie.
Co jest grane? Co to za ludzie?
p.s.1 Chciałbym żyć w takim Państwie gdzie jest minimum policji,urzędników, nakazów, zakazów, gdzie ZASADY POSZANOWANIA ŻYCIA społecznego są wpajane do MAŁEGO, gdzie każdy DBA i DECYDUJE O WŁASNYM LOSIE bez wciskania go w życie innych.
p.s.2 Do kolegi który mówił że porównanie z sylwestrem nie trafione, weź kup sobie fajerwerki i puszczaj teraz koło sm lub policji.
p.s.3 Zachowanie Bendarza co do bezpodstawnie ukaranych poniżej krytyki, tylko dlatego Ci w/w grupy powinni się przez chwilę zastanowić co to za człowiek.
Ostatnio edytowane przez Wsciekly Pies : 19.03.2014 o godz. 21:28.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|