Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2014, 20:53
Daliście się zrobić w chuja. Wielkie halo bo ktoś rzucił racę na boisko - no przecież tak się nie robi, nie wolno, brzydko, nu nu nu. A dajecie przyzwolenie dla frajerów, którzy
a) daja kary finansowe klubom za te race (lubią też dawać kary za transparnety patriotyczne)
b) zamykają sektory stadiony za takie coś
c) stosuja odpowiedzialność zbiorową
d) nakładają za nic 400 osobom zakazy
e) przekazują dane spisanych osób do klubu (jakim prawem?)

Do tego jednocześnie się uważacie za wielkich fanatyków co są z Wisłą na dobre i na złe a pewnie większość z was ma okrągłe 0 wyjazdów. Bo tak własnie jesteście z Wislą, wygodnisie.
Nieh was plagi egipskie dopadną i wtedy mam nadzieję, że jak będziecie płakac i narzekać oraz kajać się przed "kibolami" itp to jeszcze liścia w pysk dostaniecie.
Czekam jak was zaczną karać za bluzgi na stadionie, jak was spiszą za przejście na czerwonym świetle i wasze dane będa wysylac .... wie gdzie i oczywiście dostaniecie zakaz stadionowy, jak wam każą za oddychanie płacić a jak nie będziecie chcieli płacić to was nazwą bandytami.

Jak tak kochacie Wislę to zacznijcie jezdzić na wyjazdy bo iść na emcz u siebie to każdy jedne potrafi a jezdzić nie ma komu Spójrzcie rpawdzie w oczy. Co drugi tutaj to pewnie policyjny/zydowski prowokator, reszta to wlaśnie fanatycy typu "idę na mecz raz na 2 tygodnie na 3 godziny i tu się mój fanatyzm kończy ale z chęcią powiem, że jestem oddany Wiśle". Jkaby fanatyzm czy oddanie miały oznaczać to co wy robicie to większość z was by musiała też nazywać się fanatycznymi zięciami bo raz na miesiąc do mamusi żony na obiad pojedzie na 3 godizny w niedzielę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując