prokurator napisał(a):

Fialo ,piłka nożna dla kibiców. WSZYSTKICH ,nie tylko złych chłopaków z osiedla. Nie potrafisz tego pojąć?.
Jest tu 50 stron pieprzenia i przepychanek ale ani jednego sensownego zdania kto i po co.
Nagle wychodzi że nikt. Ja tylko pytam. Zadowoleni z efektu? Warto było? Bo dla mnie to bezsens. Strzał w kolano .
Opery nie lubię. Przysypiam 
Palikot
A racami napierda..lali w ramach solidarności? z kim? Bo nihu ha nie ogarniam . A tu cisza i głowy w piasku albo ideologiczne frazesy.
NIc nie idę udowadniać ,nie potrzebuję. Idę kibicować SWOJEJ drużynie jak ZAWSZE..
|
Jak to robisz zawsze to po co o tym piszesz?

Ja wnioskuję po twoich emocjonalnych wpisach że jednak chcesz im na złość zrobić, że przyjdziesz, bo coś o co robi się zawsze to o tym się raczej nie mówi, tylko to robi
bódyń napisał(a):

|
jakos wszyscy moi znajomi ida na mecz i nikt nie popiera bojkotu. Nie martw sie. Zamiast takich jak jak Ty pojawi sie duzo innych.
|
A gdzie byli na jesień? Czyżby "miłość" do Wisły się komuś nagle objawiła?

To właśnie pokazuje jakich Wisła ma kibiców... dbających o jej dobro
Gwiaździsty napisał(a):

Ci junior memberowie dostali jakiegos napadu szału, że tyle osób nie wybiera się w piatek na kiełbasę do Bednarza
|
Hehehe

taaak Junior memberowie! Wyrośli jak spod ziemi! Teraz pokażą wielką miłość do Wisły!! Pomijając, że po lidze mistrzów przez ostatnie dwa lata o niej zapomnieli(dla dobra Wisły oczywiście

)