Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2014, 18:50
Wg regulaminu.

Klub nie jest obowiązany do zwrotów kosztów za karnet.

Cytat:
13. Wisła Kraków nie jest zobowiązana do zwrotu ceny za prawo przebywania na meczu piłki nożnej lub za bilet, które nie zostały wykorzystane w szczególności w sytuacji, kiedy:
a) Kibic nie posiada przy sobie własnego dowodu tożsamości lub Karty Kibica w momencie weryfikacji tożsamości i kontroli przy wejściu na mecz piłki nożnej, jak i w czasie meczu;
b) dane osobowe Kibica utrwalone na dokumencie prawa wstępu na mecz piłki nożnej lub na bilecie nie odpowiadają okazanemu dowodowi tożsamości;
c) wobec Kibica orzeczony został zakaz stadionowy, także po wydaniu przez Klub dokumentu potwierdzającego prawo wstępu na mecz piłki nożnej lub bilet;
d) Kibicowi odmówiono prawa wstępu na mecz piłki nożnej z przyczyn leżących po stronie Kibica (np. stwierdzono, że jest pod wpływem alkoholu lub stwierdzono, że w inny sposób zagraża bezpieczeństwu imprezy masowej ->m.in. spisanie w restauracji "u Wiślaków" to już tzw. "kwit" );
e) w przypadku rezygnacji Kibica z udziału w meczu. (np. bojkot)
Cytat:
Kiedyś ktoś pisał, chyba na sb że w regulaminie jest zapis że nie można zwrócić karnetu. Z naciskiem na chyba więc trzeba jeszcze zweryfikować mój wpis.
Tak, pisałem ja z Patrycją bodajże.

Cytat:
Zakupiony bilet nie podlega zmianie ani zwrotowi
Karnet można im zwrócić. Elegancko, w kopercie z pozdrowieniami dla jaśnie wielmożnego prezesa xD

Tak na poważnie- grunt, żeby każdy chętny dostał za niego zwrot pieniędzy. A z tym jak widać powyżej będzie marnie.

Jeżeli ktokolwiek chciałby się gdziekolwiek odwoływać, z pomocą przyjdzie UOKIK. Tak zrobili fani stołecznej drużyny:

http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=41942

Jeden z nich wystąpił indywidualnie na drogę sądową. Sprawę wygrał.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując