Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2014, 16:59
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ty tak naprawdę? Poważnie? Potrzebujesz na papierze potwierdzeń tych teorii?

To właśnie pokazuje, dlaczego Bednarz nie chciał się dogadać z SKWK. Wiesz dlaczego? Bo przypisują sobie wszystkie pozytywne akcje, a jak tylko stanie się coś złego to udają, że to nie oni. To tylko tłumaczy czemu przez ten cały okres czasu nie ma na stronie żadnej wzmianki o racach i stosunku do nich.

Ot po prostu ktoś sobie je rzucil, my nic nie wiemy, my tylko dzieci na sektor szkolny załatwiamy i akcje mikołajkowe. No i te sektorówki, ale tylko te przez które nie ma żadnych problemów. Tylko te. Inne to nie wiemy, ktoś inny.
Przecież SKWK też z maczetami lata, i działa w branży narkotykowej. Zapomniałeś dopisać

Jeśli ktoś łamie prawo na stadionie podlega karom zawartym w ustawie o bezpieczeństwie imprez masowych czy prawa karnego a nie biczowaniu ze względu na przynależność stowarzyszeniową i ich zwolenników

Nie zastanawia cię nawet, czemu SKWK odcięło się od tych wydarzeń, nic o nich nie wspomina? Czemu vice prezes Wesoły, ważna osoba w SKWK, skrytykował tę akcję w swoim oświadczeniu?

Spróbuj pomyśleć, albo postaraj się zorientować, jak środowisko kibiców funkcjonuje. Nie jest święte, są różne powiązania, ale nie kibice są od tego, by brać odpowiedzialność nie za swoje czyny. Niektórzy podają przykład Anglii gdzie rzekomo sobie poradzono. Ja nie słyszałem, o tym, żeby zamykano tam stadiony, stosowano odpowiedzialność zbiorową. Ich rozlicza prawo. Mają co chcieli. U nas zarzuca się, że kibice nie przestrzegają prawa, a policja wymienia się z klubem poufnymi informacjami, przetwarzając bezprawnie dane osobowe osób, wylegitymowanych poza terenem imprezy masowej, bez ich zgody. Sorry, ale jaka tu moralność? Zarzucasz komuś brak zasad. A wspierasz kogoś, kto je łamie w jeszcze gorszy sposób, z większymi konsekwencjami dla klubu.

P.s Właśnie to jest największy problem tej chorej akcji. Pomawiamy grupę kibiców czyli stowarzyszenie, szkalujemy ich działania, za wybryk grupy 15 osób niezweryfikowanej co do przynależności, poglądów i tym czym się kierowali.
Ja nie wierze, że prezes Szymański który wyszedł z pokoju Bednarza po fiasku negocjacji zadecydował: "rzucamy race". Mi się to nie dodaje.
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.03.2014 o godz. 17:14.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując