Wyświetl pojedynczy post
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2014, 10:38
W sprawie kajania sie aby odzyskac prawo do przyjscia na Reymonta.

Panie prawnik o ile dobrze pamiętam mamy w tym kraju domniemanie niewinnosci i wine nalezy najpierw udowodnic, tymczasem Pan czlowiek znajacy prawo, chce aby ludzie udawadniali swoja niewinnosc...

W mojej ocenie sytuacja wyglada tak, ze obecna "wojna" toczy sie miedzy dwoma stronami, ktore dobro Wisly(Klubu) maja w glebokim powazaniu i tak naprawde walcza o swoje wylacznie interesy.

Z jednej strony Bednarz:

Nie trawie tego czlowieka, jego sposobu bycia i wszystkiego co z nim zwiazane, jedyne co mu wychodzi to ciecie kosztow, co pol roku przeklada okres wyjscia z dlugow, nie sadze aby mial jakikolwiek plan na rozwoj.
Ogladajac wczorajszy wywiad ponownie zobaczylem furiata, ktory zagada czlowieka na smierc a nie powie niczego wprost. Swoje wystapienie chcial wzmocnic nazywajac niektorych ludzi gównem, czy cytujac niewybredne przyśpiewki, na mnie to wrazenie nie zrobilo a poczulem tylko niesmak slyszac z ust prezesa Wisły zdanie ze nasz klub to k.. i ubecja. Ktos z drugiej strony Błoń pewnie bardzo się ucieszył. W moim mniemaniu nie ma tu miejsca na takiego czlowieka. Za caloksztalt.

Z drugiej strony: SKWK

Rozkrecili afere o zlotowke do meczu, ale... latami nie bylo żadnego samoopodatkowania i dalo sie bez tego zyc, teraz ta zlotowka urosła do rangi Alamo. Drugi mądry Bednarz na zlotowke sie nie zgodził. To co, trzeba było najpierw wy.......ić race na boisko zeby pokazac, ze ktos tu pozaluje decyzji, a pozniej napierdalac racami gdzie popadnie, rowniez w swoich.

Teraz powiedzcie mi gdzie w tym wszystkim jest Wisła, bo jakoś nie widze?

Teraz SKWK mowi z kibolami nikt nie wygral i nie wygra (brawo macie juz w tym momencie nie tylko bednarza na glowie), a Bednarz wprowadza na stadion policje.
Dalej SKWK mowi bedziemy walczyc frekwencja a Bednarz ze ma to w dupie (i ma bo on wyplate dostanie, po dupie dostanie klub)

Dla mnie wybor miedzy SKWK a Bednarzem jest jak wybor miedzy dzuma a malaria. Nikt nie mysli o klubie.
Odpowiedz cytując