Tasio1906 napisał(a):

|
łysy pokazał po raz kolejny swoje nikłe przygotowanie do pełnionych obowiązków. Kłamał, migał się od odpowiedzi, pokazał że nie zna się na prawie (a jest mecenasem).
|
Żadnym mecenasem nie jest. Co najwyżej jest prawnikiem. A jakim to najlepiej świadczą odchodzący za darmo piłkarze, rozwiązujący umowy z winy klubu.
zim zum napisał(a):

|
Jak w piątek przyjdzie 18 tysięcy, to Bednarz może odtrąbić sukces. Obawiam się jednak, że w celu poprawienia swojego wizerunku przy frekwencji będzie się posiłkował karnetowcami siedzącymi w domu.
|
Ciekaw jestem co z akcją szkolną, jak to sobie ogarną. Jak im jeszcze dzieci nie dojadą to jacek sobie brwi powyrywa. Ja na miejscu rodziców bym dziecka nie puszczał na mecz, gdzie prezes w tv używa niecenzuralnych słów np. gówno i rzuca ....ami na lewo i prawo. Co to za przykład? Widać z jakim prostakiem mamy do czynienia.
Ja jestem spokojny, poziom futbolu jaki zapewni prezes wraz z trenerem sądzę w krótkim czasie przekona nieprzekonanych.
Tak że jacku, pracuj wytrwale, rób co robisz, jesteś na dobrej drodze
Dla SKWK mała rada, nie wystawiajcie się na strzał, dajcie jackowi pole do popisu. Chłop dobrze z tych okazji korzysta więc nie "kradnijcie" mu show i nie dajcie taniej wymówki.
I tutaj też rada do piszących. Nie atakujcie kilku literek po lewej stronie posta. Postukać w klawiaturę każdy może, ale żeby wyjść po robocie w piątek na mecz z jakimś zawiszą, to już się mniej chce. A jak przyjedzie potęga z BB to już w ogóle tłumy będą się przy kasach tratować.
Lukasz napisał(a):

Jak będzie stosował propagandę jak ruskie to przyjdzie 5 tysięcy a faktycznie pomnoży przez dwa i poda 8. W tej wojnie obie strony nie przebierają w środkach. Ważne więc będzie to jakie wnioski wyciągnie z frekwencji, a nie co poda. Czyli ile pikników nie pójdzie/przyjdzie więcej w pewnej perspektywie czasu.
Na jego miejscu kalkulację zrobiłbym w oparciu o mecz z Ruchem. Nie było C, frekwencja była bodajże 10228 sztuk. Gwarancja braku kar. Wiadomo że w tym są karnety ale jest runda rewanżowa, walczymy realnie o mistrza, ktoś jeszcze przyjdzie.
|
Idziesz na zawiszę czy już ponad twój limit wyjazdów do Krakowa to spotkanie? Co planujesz na pbb?