|
Lista zarzutów które, ja bym postawił Bednarzowi, jeśli chodzi o relacje z kibicami:
1.Niepodpisanie umowy o tzw. "złotówce". (SKWK chciało przeznaczyć te pieniądzę na powstanie pomnika ikony Naszego klubu, na powstanie muzeum oraz wspieraniu akcji prowadzonych do tej pory przez stowarzyszenie m.in: wyprawka szkolna, Mikołajki, Dzień Dziecka czy planowane Wiślackie malunki na szarych wciąż ścianach stadionu) argumenty o tym że SKWK nie chciało przejąć pełnej finansowej odpowiedzialności za wydarzenia na sektorze C, są niedorzeczne. Organizatorem imprezy, więc także organem odpowiedzialnym za bezpieczeństwo jest S.A.
2. Blokada możliwości wejścia na stadion dla kibiców z sektora C (o ile mnie pamięć nie myli jest zasada domniemania niewinności, a Bednarz potraktował ponad 5 000 kibiców wg jednej miary).
3. Wydanie zakazów stadionowych osobom obecnym podczas meczu z Ruchem u restauracji u Wiślaków (jak wyżej), pozatym Jacek głosi ile te race narobiły szkód... hmmm podsumujmy... mecz z Ruchem, Derby i wiele innych porzednich racowisk i ich zatrważająca liczba ofiar! ludzie! tam zostały ciężko poparzone... 2 krzesełka i fragmenty murawy.
Rozbawiło mnie także stwierdzenie przy końcu wczorajszego programu. Bednarz powiedział coś w stylu "zawsze dotrzymuje słowa" więc po kolei, Jacku gdzie są:
1. klubowe muzeum,
2. gdzie sponsorzy,
3. gdzie Nasza finansowa "prosta", przekładana co pół roku odkąd zacząłeś "panować" w klubie
4. gdzie silna kadra (nie mylić z aktualnymi dobrymi wynikami)
etc
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a): 
|
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.
|
|