Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2014, 09:15
ja .......e, co tu się dzieje, masakra, poziom absurdu, bezczelności w wypowiedziach niektórych przekroczył dopuszczalny przeze mnie poziom absurdu. Miałem sobie dać spokój i nie wypowiadać się w tym temacie, ale w.... przekroczył dopuszczalny poziom.

Dla tych którzy skoczą na mecz i w towarzystwie panów milicjantów będą dopingować Wisłę, a jednocześnie szczekają tak o karach za "wstrętnych kiboli" życzę, by w którejś minucie Brożek/Stilic* (niepotrzebne skreślić) spier..li sete, pójdzie pare soczystych k.urew, a po chwili budżet państwa wzmocni się o kilka/kilkanaście mandacików w wysokości 2 tys. zł. Wiem co mówię, mam rodzinę w Kielcach, teść opowiadał mi, że bardzo dużo osób faktycznie wyłapało mandaty/zakazy i szybko odechciało im się chodzić na mecze w "takiej atmosferze". Zobaczymy cwaniaczki jeden z drugim czy jak dostaniecie ładny druczek do wpłaty to będziecie tak szczekać i bronić łysego.

Szczerze - idącym na mecz życzę takiego obrotu sprawy - może wtedy przejrzą na oczy i zobaczą, co się faktycznie u nas na Wiśle dzieje.
Ostatnio edytowane przez Krav : 19.03.2014 o godz. 09:24.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując