Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 23:21
Ajax napisał(a):Wyświetl post

Zresztą jakoś wydaję mi się, że Cupiał się wściekł za kolejną karę i kazał coś z tym zrobić.
Nie bądź proszę śmieszny Cupial się w....il o 25 tysi i któryś juz kolejny zamknięty sektor podczas jego "panowania"? Ciekawe czemu jego reakcja jak dostaliśmy 80 tysięcy euro absurdalne kary za Twente i bodajże 25 tysięcy euro za Standard, nie była tak stanowcza? Po prostu jacusiowi się ujebalo ze będzie tym który wygrał z "kibolstwem". Taki ....

Teraz oglądnalem sobie ta wypowiedź o psach, wychowalanie komendantow.. co za żenada.. Jeszcze się wypowiada ze normalnym ludziom "policja krzywdy nie robi". Czy on jest ....a chory? Czy on wie jak funkcjonują psy w tlumie? Ja rozumiem ze na loży VIP psy może się zachowują, ale drogi Jacusiu, uwierz - to nie jest standard

Myślałem ze nigdy tego nie powiem a jednak. Cholernie zazdroszczę Legii Lesnodorskiego. Ogarnięty facet na poziomie, z sytuacji znacznie "gorszej" wyszedł z klasą i bez 400 "trupow". Nie nasylał na kibiców psiarni, nie wprowadzał tajniakow, nie stosował odpowiedzialności zbiorowej.

Najbardziej w....iaja mnie ucieszeone mordy zydow, myślą że coś ugraja na naszych podziałach. Wasze niedoczekanie, nasza wściekłość na daną sytuacje będziemy musieli jakoś rozładować
Ostatnio edytowane przez fialo : 18.03.2014 o godz. 23:24.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując