Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 22:40
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Od czasu przebudowy stadionu bywam w różnych miejscach. Najpierw chodziłem na F (zanim był rodzinnym), potem na G. W zeszłym sezonie zwykle na B i na Legii na H. W tym sezonie D i E.
To gratuluję będziesz mógł teraz swobodnie i bez skrępowania łapać z nieumundurowanymi kolegami Osoby, które narażą Nasz Klub na straty np. poprzez używanie słów powszechnie uznawanych za wulgarne, czy też poprzez bluzganie sędziemu etc.
Współczuję jedynie Kibicom, którzy siedzą obok ciebie.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
[...] Nie powiedziałem, że te konkretnie 420 osób naraziło klub na straty. Ale nie powiesz mi też, że w działania mające na celu wstrzelenie rac na stadion nie było uwikłanych więcej osób niż tylko te, które bezpośrednio te race wstrzeliły. Bednarz też zresztą na to zwracał uwagę - nie umiem dokładnie przytoczyć jego odpowiedzi, a nie chcę przekręcić. Jestem zdania, że powinno się wyłapać te konkretne osoby, które to zrobiły + te, które im w tym pomagały i je ze stadionu wywalić. Wywalić i ukarać finansowo też tych 20 mądrych, którzy rzucili racami na murawę w trakcie Derbów, bo ci akurat klub na straty narazili [...]
Co za paranoja. Każda Osoba siedząca w knajpie i oglądająca mecz, ze względu na wcześniejszą karę nałożoną w ramach odpowiedzialności zbiorowej, ponownie zostaje ukarana, bez udowodnienia Jej jakiejkolwiek przewiny, ale wg RIVERA potencjalnie "mogła być w to uwikłana". Wiesz, że to jest sposób rozumowania z systemów totalitarnych W kraju ponoć demokratycznym winę najpierw trzeba udowodnić.
Odpowiedz cytując