juniho napisał(a):

|
!!IRIVER!! tu będziesz o tym wiedział oficjalnie. Mimo wszystko nie przeszkadza Ci to? Nie widzisz tej nagonki na kibiców? tu nie chodzi o SKWK oni mają na swoim koncie kilka mniej udanych pomysłów a oprócz tego pomyśl ile dobrego zrobili przez te wszystkie lata dla Wisły i ludzii,dzieci potrzebujących? myślisz że bez fanatyków bedzie lepiej?bezpieczniej? Myślę że się grubo mylisz ale to moje zdanie.pozdr
|
Oczywiście, że widzę. Ale widzę też, jakie straty dla klubu niesie w tej chwili, zarówno pod względem wizerunkowym, jak i finansowym - cały ten spór i robienie na złość Bednarzowi (?) przez troglodytów spoza stadionu, czy w trakcie Derbów. Zresztą nie wiem, czy na Bednarzu to, że SKWK bojkotuje mecz ma jakiekolwiek znaczenie...
Skoro jest powiedziane - NIE DLA PIRO, to należy to respektować. A jak nie respektujecie, to nie dziwcie się, że jesteście jebani przez media. Ja uważam, że media przesadzają i zawsze tak uważałem, nawet po aferze w Bydgoszczy, gdy za "porządki" na stadionie brała się Legia z Lechem. Jednak trzeba krytykować to, co obecnie się dzieje. Kiedy sprawy zaczynały w mojej opinii iść w dobrym kierunku, na Wiśle był spokój, drużyna zaczęła grać lepiej i w ogóle w Polsce sezon wygląda dość ciekawie, frekwencja na stadionach jest umiarkowanie przyzwoita, atmosfera też, to padły dwa strzały w stopę - w Warszawie i Krakowie, które zniweczyły wszystko, co było wokół kibiców w ostatnim czasie 'in plus'. I tacy ludzie jak Kosecki zamierzają się zabrać Wam do dupy, zamiast liberalizować ustawy o imprezach masowych.
Gdyby nie fakt, że na Ukrainie jest jak jest, to TVN, TVP i wszystko inne trąbiłoby o tych wybrykach całymi dniami i bylibyście jebani jeszcze bardziej. I wcale, ale to wcale mnie to nie dziwi, bo za te kretyńskie akcje z meczu z żydami i śmieRdzielami należy się zjeba po całości.
Wsciekly Pies napisał(a):

Jakim cudem Ci ZA policją cieszą się z OGRANICZENIA SWOICH wolności obywatelskich?
|
A ja z ciekawości zapytam, w jaki sposób ten policjant ogranicza Twoje wolności? To co Ty chcesz robić na tym stadionie? Zesrać się tam chcesz? Najszczać (jak wiele razy się na C działo kiedy tam jeszcze chodziłem)? Walnąć skręta? Wypić banię z 'małpki'? Nie chodzi o to, żebym w tym momencie chciał Ci powiedzieć, że nigdy w życiu nie zdarzyło mi się odlać w miejscu publicznym, czy napić piwa na osiedlu. Ale też uważam, że skoro jest jakiś niepisany (bądź pisany) kodeks, wg którego ktoś zakazuje mi chlać wódę na stadionie, to powinienem się do niego dostosować, a jak się nie stosuję to nie powinienem mieć "ale", bo policjant mnie spisze.
JEDREK76 napisał(a):

!!IRIVER!!
w powyższym cytacie także przyznajesz mu rację Jeśli tak to rzeczywiście nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. Wiśle Kibicuję od urodzenia, a na Jej mecze chodzę od 1986 r. (wówczas Bednarz był trampkiem w AKS-ie Chorzów) i nie będzie ta p...a chorzowsko-warszawska w Moim Klubie się szarogęsić. Już pomijając moją osobę, ale ta menda ma czelność mówić w ten sposób do Ludzi, którzy Kibicowali Wisełce kiedy ten najmita na gówno papu mówił.
Co za sk...syn.
|
Nie będę płakał za brakiem ludzi, którzy narażają swój UKOCHANY KLUB na straty finansowe. Jak widzisz, Bednarz i tak wyciągnął rękę - dał możliwość osobom, które pewnie niesłusznie dostały zakaz możliwości zakupu biletu o przyjście i "oczyszczenie się". Oczywiście nie uważam, by to było najlepszym wyjściem z sytuacji, bo powinno paść słowo PRZEPRASZAM, wobec ludzi, którzy znaleźli się tam przypadkiem i niczego nie robili, ale Łysy sam przyznał - że zdjęcia z monitoringu były tak nieczytelne, że trudno było karać w inny sposób.