Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 21:07
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Race na murawie z oprawy nie dotyczą SKWK?
Stowarzyszenie nie ma zdania na ten temat? Nie jest ważne dla klubu i nas kibiców stanowisko stowarzyszenia w tej kwestii?
Proszę Cię...
Kibicom nie jest potrzebne. Klientom tak, aby mogli znów żalić sie na bandytów na wislaportal i czasem tutaj.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie-inne/5420-123.html

Jak widzisz, gdy trzeba, stowarzyszenie jest w stanie załatwić ugodę jak nikt inny i wziąć odpowiedzialność za nieodpalenie rac. Nadal twierdzisz że 'ta sprawa danej organizacji nie dotyczy'? Jak może nie dotyczyć skoro oficjalnie się przyznają że tego typu sprawy klub starał się załatwić przez nich?

Jeszcze raz powtórzę - SKWK świadomie przyjęło na siebie odpowiedzialność bądź jej część - brakiem oświadczenia w tej sprawie. Dowody możesz sobie zbierać jedynie na poparcie tego czy było to świadome zaniechanie i próba zrobienia na złość Bednarzowi czy faktyczne stanie za akcją. Ja Ci dowodów zbierał nie będę - nie jestem z policji.
Wynika z tego, że prowodyrem rac na stadionie Wiśly jest łysy...

raindog napisał(a):Wyświetl post
Czyli jeszcze dwa tygodnie temu popierałeś race, ich rzucenie na dwóch meczach, a teraz Ci się odwidziało? Może przypomnisz, o czym pisałeś, zanim pojawiło się info o zakazach i policji?

Po prostu perfidnie tutaj kłamiesz. Gdzie nagle podział się Twój honor?
A może jakieś zaburzenia dysocjacyjne?
Nie mam nic przeciwko racom, nie popieram tylko rzucania nimi. Co nie znaczy, że nie rozumiem tego i potępiam tych co rzucają.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2014 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując