Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 17:36
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Ja osobiście SKWK nie posądzam, też nie znam się i nie wiem co w nim się dzieje aktualnie więc nie krytykowałem. Jedno mnie zastanawia, dlaczego Stowarzyszenie w żadnym z do tej pory napisanych oświadczeń nie wspomniało i nie było przeciwne odpaleniu i rzuceniu rac na stadion. Bo każdy racjonalny kibic stwierdzi że odpalenie i wrzucenie rac z poza stadionu było przesadą i więcej dało minusów niż plusów ( plusów żadnych nie dało ). Tak się tylko zastanawiam.
A czemu SKWK ma cokolwiek o tym wspominać?
Czemu ty nie wspomnisz?
SKWK pożarło się z klubem o złotówkę od biletu a nie o race, więc nie widzę powodu, żeby mieli się z czegokolwiek tłumaczyć

szorstki napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie czytam, co tu niektórzy piszą… cała Wisła zawsze razem ! Zawsze ?!
To kiedy na derbach leciały race byliśmy razem ? Przecież nawet bezmózg co je rzucał i ten co wydał polecenie, żeby rzucać ma świadomość, że raca na boisku = zamknięcie stadionu. Nie tylko dla tych kilku co rzucają tylko dla wszystkich. Wtedy to też działaliśmy razem ?
I jak na Ruchu ostrzelaliście swoich kibiców to też byliśmy razem ? Rozumiem, że w ramach solidarności parę osób powinno się nadstawić, dostać w łeb racą. I byłoby na Bednarza. To byłoby działanie razem !
Pewnie siedząc stojąc na C, malując PDW czy trenując sporty walki ma się inną projekcję świata ale uwierzcie… to nie jest większość. To że macie Stowarzyszenie Kilku Wisły Kibiców nie oznacza że macie rację. I monopol na kibicowanie. Milczącą większość (nawet zajęta kiełbasą) ma zupełnie inne zdanie. I od dawna nie jesteśmy razem. Nie dotarło to jeszcze ? Te marne zbiórki do puszek, ten nikły odzew na wasze akcje, bojkoty i zbiórki to własnie efekt tego, że jednak większość was nie popiera. Tak jak nie popiera niszczenia Wisły poprzez jakiś ostrzał rakietowy.
Uparliście się jak osły o złotówkę – wycierając sobie do tego gębę Reymanem. A może – jeśli takie są piękne cele;/
I. Nie no nikt umyślnie nie atakował kibiców. Raczej to wynikło z braku pomyślunku.

Ale czy 15 czy 20 osób które ma decydować o wartościach nie wiem 10, 20 tys. ludzi?
Chyba nie...
Ostatnio edytowane przez palikot : 18.03.2014 o godz. 18:14.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując