domin_czyzyny napisał(a):

Nie masz racji.
Pomijając ze zarząd jest od rządzenia, a odpowiedzialność za zarząd bierze rada nadzorcza (jak sama nazwa wskazuje) to
pod oświadczeniem jest podpis 'Wisła Kraków SA'. Zatem nie jest to oświadczenie J.B. ani tez zarządu klubu. Do tego nazwisko Bednarz nie pojawia się ani razu w dokumencie tak samo jak nie pojawia się wątek 'restauracji u wiślaków'. Masz jakiś dowód czy grasz w skojarzenia?
domin_czyzyny napisał(a):

|
Jeśli Cię to interesuje wyślij do nich zapytanie, a może będzie lepiej jak pójdziesz na spotkanie i zapytasz.
|
Mogę użyć tej samej retoryki - kto jest odpowiedzialny za zakazy niewinnych ludzi? Szukaj go sobie w klubie czy na policji - możesz iść i spytać kto jest podpisany pod dokumentem. Masz jakiś dowód ze to Bednarz?
Reasumując - albo posłujemy się logiką albo dowodami - możesz wybrać. Jeśli dowodami - Bednarz niewinny. Jeśli logiką - SKWK ma o wiele więcej wspólnego z racami i obecną sytuacją niż wskazują na to 'dokumenty'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA