Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 11:57
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
[...] Bo 7 tys. podpisów to jednak nie jest cały stadion. Ja na przykład osobiście bym sobie na przykład nie życzył by 1 zl z mojego biletu szla na oprawy bo bojkotuje te składki od słynnej oprawy i Waszego focha przed meczem z Lechem (maj 2011 zdaje się).
Muzeum Wisły i pomnik Henryka Reymana też masz w d... Ludzie do cholery zastanówcie się co tutaj wypisujecie, bo później pismaki powielają wasze wpisy i wychodzi z tego mniej więcej przekaz, że akcja "złotówka od biletu" to miał być jakiś haracz dla SKWK. Pomijacie całkowicie główne cele na jakie przeznaczone byłyby te fundusze czyli Muzeum Wisły, pomnik Reymana i pomoc marketingowa dla Klubu. Oprawy tutaj były marginesem. A nikt mi nie powie, że te oprawy wraz z dopingiem nie tworzą klimatu i nie przyciągają ludzi na stadion.
Jeżeli rzeczywiście my jesteśmy "bandytami" i jesteśmy tacy źli (bo nie mamy zamiaru godzić się na odpowiedzialność zbiorową), a wy tak ufacie Bednarzowi i stoicie po jego stronie to może zapytajcie go kiedy powstanie Muzeum Wisły, czy też kiedy łysy legionista zamierza postawić pomnik Henryka Reymana
Odpowiedz cytując