Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 10:37
Wiadomo, ze klub/Bednarz przegięli - trudno nie bulwersować sie kiedy karani sa ludzie zupełnie za nic
ale jednak zal za cala sytuacje mam dalej do SKWK. Po prostu zachowali się jak przedszkolaki - coś poszło nie po ich myśli wiec to rozpieprzyli wszystko. W ten sposób Panowie jeśli można tak Was nazwać zniszczyliście bardzo fajnie wyglądający
dla nas sezon i to w najważniejszym dla nas momencie. Dlaczego po prostu kibice nie mogą zająć się po prostu jak sama nazwa wskazuje kibicowaniem tylko ciągle chcą co raz więcej ? Na całym świecie to jednak kibic dopłaca poprzez bilety do funkcjonowania klubu, a nie na odwrót. Po co było wyciągać rękę po kasę z klubu tym bardziej w jego trudnej sytuacji ?
Szkoda, ze w ogóle klub zaczął rozmowy na ten temat. Nie byłoby całej sytuacji. Chcecie robić jakieś akcje to organizujcie zbiorki i tyle. Wtedy cel jest jasny - kto go popiera to wpłaca, a kto nie to nie i tyle.
Bo 7 tys. podpisów to jednak nie jest cały stadion. Ja na przykład osobiście bym sobie na przykład nie życzył by 1 zl z mojego biletu szla na oprawy bo bojkotuje te składki od słynnej oprawy i Waszego focha przed meczem z Lechem (maj 2011 zdaje się).
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 18.03.2014 o godz. 10:47.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując