Wyświetl pojedynczy post
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2014, 22:27
Od samego początku gdy przeczytałem o zbieraniu podpisów o "złotówkę" wiedziałem, że niestety tak się to skończy...
Wielką aferą i w konsekwencji bojkotem. 7000 osób podpisało się pod petycją, jakoś nie wydaje mi się żeby skwk osiągało taką sumę z samych zbiórek. Dlaczego osoby, które się wpisały nie wrzucały co mecz do puchy tej pieprzonej złotówki przez którą wszyscy mają teraz przejebane? 420 osób z czego 400 nie miało nic wspólnego z ostrzelaniem stadionu dostało zakaz (o idiotyzmie tego zakazu pisałem parę stron wcześniej). Ale dalej nie mogę wyjść spod wrażenia tego genialnego pomysłu. Co w intencji "organizatorów" miał on spowodować? Chyba nie trzeba było wielkiego IQ żeby przewidzieć że łysy wytoczy najcięższe działa...
Teraz bojkot, hoho jak się przejął Bednarz Pewnie płacze po nocach. Przecież on dając te ABSURDALNE zakazy wiedział jaki będzie następny ruch stowarzyszenia. W mediach pójdą kolejne informacje o walce z bandytami, którzy bojkotują mecz. Łysy by się zdziwił widząc pełne C a teraz idzie wszystko po jego myśli... niestety, podkładamy mu się na tacy.
Tak wiem, policjanci po sektorach. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę.
Odpowiedz cytując