Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2014, 14:28
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mnie się wczorajszy mecz ogólnie podobał, a przy okazji nie słychać było żadnych zbednych odgłosów typu WTSK, żadnych bluzgów, żadnych przejawów niskich instynktów....
piłkarsko był naprawdę emocjonujący. Ale czy to wszystko czym powinno być starcie dwóch najważniejszych klubów w Polsce ? Za którymi stoją tysiące kibiców, tradycja oraz rywalizacja dwóch największych miast w Polsce? To powinno być święto na boisku, ale też na trybunach łącznie ze wszystkimi jego konsekwencjami (czyli z naszej LTSK, CWKS, itp.). To niczemu nie zaszkodzi. A dzieci przeklęństw i tak głównie uczą sie w domu...

Gdyby był doping dla Legii, to wielu naszych zawodników mogłoby się w najważniejszych momentach pomylić będąc pod presją trybun. Np. Stilic mógłby kopnąc o kilka centymetrów wyżej i byłaby tylko poprzeczka i jęk zawodu w Krakowie, może Donald kopnąłby w trybune a nie w bramkę, itp...

Może trybuny domagałyby się ataków Legii w II połowie, a nie stania i przyglądania się naszym akcjom.

Chwała naszym piłkarzom! Ja po strzeleniu już 1 bramki byłem zadowolony i gdy zobaczyłem ich walkę uważałem, że spełnili w tym meczu "testament" Reymana. Nawet gdyby przegrali, to wracaliby z honorem i godnością do Krakowa.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.03.2014 o godz. 16:39.
Odpowiedz cytując