Wyświetl pojedynczy post
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2014, 12:20
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Po to trzymamy Szewczyka aby dostawał szansę gry i dopiero potem gdy okaże się czy się nadaje czy dopiero wtedy podejmie się decyzję czy zostaje w Wiśle czy nie. Tak samo było z Chrapkiem, też na początku nie prezentował poziomu do gry w Wiśle. Ale Chrapek miał szczęście że stawiano na niego i dlatego nie oddaliśmy go do Niecieczy jak Fryca. Niech Szewczyk zagra jeszcze trochę meczy i wtedy będzie można go skreślać, ale nie wcześniej!
Tylko on ma już 22 lata. Zobacz na jakim etapie kariery jest Chrapek a jakim Michał, po prostu pewnego poziomu nie przeskoczy. Chociaż, życzę mu jak najlepiej, bo miałem okazje z nim parę razy zagrać.

syryls napisał(a):Wyświetl post
Szewczyk :
http://youtu.be/ZO-4UOzmIrc?t=4m36s
I tyle w temacie
Kolego, w takich filmikach z yt to i student z Rumuni może błyszczeć i mieć technikę jak Ronaldinho

silver03 napisał(a):Wyświetl post
Propaganda nadal trwa = nasi nie biegają, zajechani. Jakiś zawodnik kijowo zagra = zajechani, przeciwnik lepiej taktycznie zagra = zajechani, Sarki przyjmie na pół metra = zajechany, Brozek nie wykorzysta setki = zajechany, Guła wczoraj dał dupy = zajechany. Wszystko do jednego koszyczka wrzucacie. Nie wiem jak po wczorajszym meczu można twierdzić, ze Sarki stracił na szybkości, oglądałeś w ogóle mecz? Dudka struś pędzi wiatr, a mi sie zdaje, że w każdym meczu zdarza mu się przegrać parę pojedynków biegowych, nie wiem, może nie uważnie oglądałem? Kiedy Buno na środku obrony nie poruszał się jakby miał nogi ze stali? I nie mówimy o boku obrony, bo tam akurat popierdziela aż miło. Gdyby nie Smudziarz pewnie powiedziałbyś, że Bunoza zagrał jak zawsze na środku
Napisałem to co widać gołym okiem. Poza tym o jakiej propagandzie z mojej strony mówisz? Zobacz sobie co napisałem w temacie o Smudzie , ale pomogę, Ci bo może przeoczyłeś:

Cytat:
Czy to zasługa męskiej rozmowy w szatni, czy po prostu zwykły fart, zdobyte punkty lecą na konto trenera.
Ostatnio edytowane przez JacobCFC : 17.03.2014 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując