Wyświetl pojedynczy post
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2014, 12:14
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Tylko nie mów, że my jesteśmy fantastycznie przygotowani.
Bunoza rusza się w obronie jakby miał nogi ze stali, a Dudka, który nie przepracował okresu wygląda przy nim jak struś pędziwiatr. To samo Brożek, bez przygotowań Smudy w poprzedniej rundzie najlepszy napastnik ligi, teraz cień piłkarza. Dalej Sarki i Donald, przecież też ewidentnie widać, że stracili na szybkości, a to nie może być przypadek.
Propaganda nadal trwa = nasi nie biegają, zajechani. Jakiś zawodnik kijowo zagra = zajechani, przeciwnik lepiej taktycznie zagra = zajechani, Sarki przyjmie na pół metra = zajechany, Brozek nie wykorzysta setki = zajechany, Guła wczoraj dał dupy = zajechany. Wszystko do jednego koszyczka wrzucacie. Nie wiem jak po wczorajszym meczu można twierdzić, ze Sarki stracił na szybkości, oglądałeś w ogóle mecz? Dudka struś pędzi wiatr, a mi sie zdaje, że w każdym meczu zdarza mu się przegrać parę pojedynków biegowych, nie wiem, może nie uważnie oglądałem? Kiedy Buno na środku obrony nie poruszał się jakby miał nogi ze stali? I nie mówimy o boku obrony, bo tam akurat popierdziela aż miło. Gdyby nie Smudziarz pewnie powiedziałbyś, że Bunoza zagrał jak zawsze na środku
Odpowiedz cytując