AgresywnyChomik napisał(a):

Nikt nie mowi o bronieniu Januszy ale o tym ze Tobie jak widze bedzie to bedzie conajmniej sprawialo przyjemnosc jesli przypadkowy czlowiek dostanie oklep i na Wisle sie juz nie pojawi - gdyz wyjdzie na Twoje.
Jezeli ja jestem smieszny to Ty jestes psycho.
|
NIKT NIKOGO NIE BĘDZIE ZMUSZAŁ DO NIE CHODZENIA NA MECZE! KTOŚ CHCE IDZIE, NIE CHCE NIE IDZIE. KONIEC KROPKA.
Co innego z szacunkiem. Jeśli kibic (zaangażowany) pójdzie na mecz, to nie powinien szukac później szacunku u innych kibiców. Sprawa pikników nie jest jednoznaczna, sporo z nich o proteście dowie się dopiero jak przyjdzie na mecz, zobaczy brak młyna, nie usłyszy pieśni, nie zazna mitycznej wspaniałej atmosfery, nie zrobi sobie słitfoci na fejsika, nie nagra filmiku, itp. Wtedy dopiero zacznie dowiadywać się, dlaczeg tak się stało. Oby jak najwięcej osób - pikników regularnie chodzących na mecze zareagowało na Podbeskidziu i zostało w domu. To jest moje życzenie, a nie nakaz, jak część osób tutaj (pewnie pracowników klubu) pewnie by chiało sugerować...
Nikt z kibicami nie wygrał w Polce i jeszcze długo nikt nie wygra. Powody są prozaiczne:
- kopanie się po czole
- brak umiejętności przyjęcia piłki
- brak umiejętności dobrego zacentrowanie
- brak umiejętności dokładnego podania
- brak umiejętności strzelenia bramki
- brak umiejętności sędziowania
- itp.
Kto z tych "racjonalnych" obywateli, czytelmników GW, widzów TVN i Polsatu będzie chciał wydawać kasę na TAKĄ PADAKĘ ? Jak za niższe pieniądze można kupić bilet do kina czy kupić dekoder NC+...Gdzie można oglądac mecze MU, MC, FCB, RM...
MatMario napisał(a):

|
Cupiał dziś mówi lysemu, działaj działaj a jutro wstanie, ziewnie, przeciągnie się i powie, coś ty ....a lysy bucu zrobił... Wypierdalaj.
|
I właśnie z tego znany jest Cupiał. Dziennikarze powinni Łysego uja pytać się czy Cupiał do niego dzwoni, a nie czy ma poparcie Cupiała. To byłaby wiarygodniejsza informacja.
Może jak Cupiał do porannej prasówki dostanie zdjęcie Łysego uśmiechnętego od ucha do ucha w sytuacji gdy Jego Ukochana drużyna przegrywa 2-0 z Legią Warszawa, a kapitan dostał 20 minut wcześniej czerwoną kartnę i nie zagra w tym i kolejnych 2 meczach, to może zastosuje powyższe głośne i siarczyste WYPIERDALAJ.