Co za typ napisał(a):

|
wislak2119 idziesz na mecz ok nikt Ci nie broni nie solidaryzujesz sie z tymi co dostali ten zakaz za frajer bo 500 osob rac nie odpalalo, bedziesz na tymze meczu wystarczy mala prowokacja spaluja Cie spisza nie daj Boze zakaz albo dolek bo taki mamy kraj ze jak dostaniesz uniesiesz sie odezwiesz dostaniesz czynna napasc albo oprazanie psa ciekawe co wtedy bedziesz pisl ze idziesz na nastepny mecz dla Wisly nie dla bednarza? czy pojdziesz na nastepny mecz?
|
Jeśli dostanę zakaz, no to logiczne, że nie pójdę. A jeśli spotkają mnie inne sankcję, które wymieniłeś, to tak przyjdę. Nikt mnie nie zastraszy dołkiem, albo spałowaniem. Na dołku już byłem - niesłusznie i misie za to odpowiedziały. Teraz, w razie zajścia takiej sytuacji, o której piszesz, też tak będzie, bez obaw.
Edit: Rozumiem, o co Ci chodzi z Bednarzem. Tylko z tego co wiem on nie za bardzo ma zamiar odpuszczać. I obawiam się, że taka forma protestu nic nie da. Jak się okaże, że masz rację i to pomoże, będę pierwszym, który to odszczeka.