Wyświetl pojedynczy post
prokurator
Junior Member

Od: 03.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2014, 22:46
Witam. Czytam to wszystko od dłuższego czasu. I wiecie co? NIedobrze się robi. Polemiki i racje jak Ukraińców z Ruskimi.
Wspólnym mianownikiem powinna być Wisła ,drużyna ,Swięte Barwy ,Mecz na R 22. Doping na full.
A co tu mamy? Himalaje hipokryzji. Bednarz? A co mnie Bednarz obchodzi? Na R 22 chodzę 28 lat nie przeciw "Bednarzom" ale dla Wisełki To powinno być Swięte dla wszystkich.

Race? Jestem ZA ,ale k... nie na boisku. Czasy finansowo i marketingowo i sportowo są bardzo trudne ale jak widać Ci mądrzejsi mają to w poważaniu.
Szkodzicie ukochanemu Klubowi finansowo ,organizacyjnie a co najgorsze WIZERUNKOWO Nie rusza Was to? na prawde? .
Każdy niech wspiera Klub tam gdzie może i najlepiej jak potrafi.
Macie dużo racjii w swoich postulatach ale nie wyłączną. Waszych działań nikt postronny nie rozumie. A Wisła to nie tylko Ultras Hools Skwk i sektor C. Sorki.
Wqrfja mnie Łysy , ale nie powielajcie naiwnych haseł że się samorządzi. Sam się nie zatrudnił i na 300% nie robi nic wbrew Bossowi.
Chyba ze Cupiałą też chcecie dyscyplinować Obyście się nie zapędzili. Bo miarka się przeleje i będzie lament.
Nie jeden Bednarz jeszcze tu przyjdzie a w dzisiejszych realiach karty rozdaje Właściciel i Inwestor. Ogarnijcie się.

To samo dotyczy tematu Smudy. To naturszczyk i pieprzy czasem od rzeczy. Na dziś przyznaję ze robi dobrą robotę Ma efekty z niczego. Dajcie mu żyć. BEz musu wielbienia
Ostatnio edytowane przez prokurator : 16.03.2014 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując