Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2014, 22:29
wislak2119 napisał(a):Wyświetl post
A to w jakiś sposób dotyczy pójścia lub odpuszczenia meczu z Zawiszą? Napisałem wyraźnie. Rozumiem tych, którzy nie idą i szanuje ich zdanie. Ale nie będę sobie pozwalał, żeby mnie ktoś tutaj obrażał. A jak mamy rozmawiać w taki sposób to tak, jadę. Razem z Tobą, zgadajmy się wcześniej.
Nie kolego, ja jeździłem z tymi, którzy jeździli zawsze tzn. z tymi określanymi przez bednarza jako bandyci. Teraz jest czas tych tutaj wielkich kibiców, gierojów, którzy tak się strasznie oburzają , że są kiełbasiarzami i robią z siebie wiernych kibiców. A na pytanie sprawdzające: Czy jada do Lubina nikt mi jeszcze nie odpowiedział. Ja nie idę do końca przynajmniej tej rundy już na R22 (nie mam zakazu ale solidaryzuję się z kibicami Wisły) i nie jadę na żaden wyjazd.
Teraz pole do popisu dla takich jak Ty. Pokażcie co potraficie. Zasiądę przed telewizorem i popatrzę na liczny i głośny wyjazd tych wiernych kibiców jacy ujawnili sie na forum w postaci wysypu junior member czy member oraz tych piszących z całej Europy.
Odpowiedz cytując