Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2014, 22:13
wislak2119 napisał(a):Wyświetl post
Starałem się do tej pory wymieniać poglądy w miarę kulturalnie. Z "jaro1985r" się udało, mimo że jak widać powyżej zdania mamy zupełnie odmienne. Ale w tym momencie nie będę sobie pozwalał na takie obrażanie z Twoje strony. Nie masz pojęcia jakim systemem wartości się kieruję, gówno o mnie wiesz. Jedyne co wiesz to że jestem ułomnym (według Ciebie) kibicem, bo daje się w Twoim mniemaniu mamić bednarzowi. Nie będę się zachowywał inaczej niż do tej pory na stadionie. Jak dostanę pałą, to oddam. A jak dostanę zakaz to trudno. Zdania nie zmienię. Idę dla Klubu, nie dla Bednarza. Nie zgadzam się z tym co robi ten łysy przybłęda. Od początku jego istnienia w tym Klubie uważam, że jego osoba tutaj to jest jakieś nieporozumienie. Jeśli mówisz mi o systemie wartości to najpierw sprawdź, jaki ma Twój idol z nicku. Nie bój się, nie pokaże mu, że może na mnie liczyć. Pokaże Wiśle, że może na mnie liczyć, tak jak pokazywałem to do tej pory. Z konsekwencjami tego też się pogodzę i jestem ich świadomy. Na koniec, polecam się zapisać na przyspieszony kurs ortografii, bo próbując mnie obrazić użyłeś słowa z błędem, którego nie popełniają dzieci z podstawówki. Interpretacja drugiej zwrotki hymnu też jest indywidualna dla każdego kibica, więc nie wciskaj mi na siłę swojej. Pozdrawiam normalnych - zarówno idących na mecz, jak i z wiadomych względów odpuszczających.
Naprawdę wzruszające, zadam jedno pytanie: Do Lubina oczywiście jedziesz dopingować Wisłę, jak zawsze ?
Odpowiedz cytując