Wyświetl pojedynczy post
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2014, 20:25
Pawlak napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że z racji mojego pochodzenia moje zdanie nie będzie tu miało większego znaczenia. Wiem, że Warszawiak nie powinien się wtrącać w racje Krakowskiej braci kibicowskiej, ale... Czy wy, kibice krytykujący SKWK, nie widzicie że oni tak po prostu mają rację? Pomijając całą kwestię z Bednarzem (który okazał się zwykłą szmatą, która za dzindziory od pracodawcy, jest w stanie wytoczyć wojnę znacznej część własnych kibiców), wejdźcie w głąb postulatów SKLW w trakcie wojny z ITIami (z łatwością można je znaleźć w sieci, choćby na żyleta.info). Postulaty są w tym momencie, niemal bliźniacze, a co to mówi o bardzo możliwym, nawet długo letnim proteście (oby nie)? To, że to już było grane, i że bez kiboli klub w Polsce, raczej nie pociągnie na jako takim poziomie. Bo niby kto przyjedzie oglądać naszą skopaną ligę? Fani dobrego footballu? Nie. Mając NC+, jak będą chcieli to włączą sobie ligę hiszpańską, angielską, francuską, włoską czy niemiecką na Eurosporcie. Czy to się komuś podoba czy nie, na żywo naszą przaśną, beznadziejną ligę oglądają w 65% procentach fanatycy, którzy również w mniejszym lub większym stopniu lubią popatrzeć na to co się dziej na trybunach.

Druga rzecz. Czy Bednarz nie widzi, że traktowanie KAŻDEGO kibica, czy to piknika, biznesmena, ultrasa czy chuligana jako potencjalnego klienta również mogłoby przynosić zyski? Leśnodorski z Mioduskim wydali oświadczenie (http://legia.com/news,40261-komunika..._warszawa.html) w którym przepraszają wszystkich kibiców, łącznie z tymi którzy mają karnety na Żyletę. Jaki był efekt? Na ponad 10 tysięcy ludzi którzy mięli karnety, zwróciło je... 30 osób. Choć media, tak hucznie zapowiadały masowe zwroty i kilometrowe kolejki.

Bednarz, Łysy krótkowidzu (szkoda, że dajesz taką laurkę wszystkim z minusem w wadzie wzroku), z kibolstwem nie da się wygrać, wcześniej czy później, ty czy ktokolwiek inny, będzie się musiał z nim dogadać.

Powodzenia SKWK. Życzy faszysta ze stolicy.
jak dla mnie bardzo mądry i rzeczowy post ...teraz przyszła kolej na nas....przypuszczam ze niedługo przyjdzie kolej na kolejne grupy kibicowskie na innych stadionach......przeciez takie to teraz trendy....
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując