Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2014, 01:02
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
Uwielbiam teksty w stylu "chłoniesz jak gąbka", łykasz medialną prawdę jak młody pelikan". Są tak durne, że ciężko z nimi dyskutować i świadczą jedynie o braku argumentów osób posługujących się nimi. A Ty skąd znasz "prawdę"? Jeżeli masz jakieś wiarygodne źródła i wiesz czego my nie wiemy to pochwal się.

Odwalił kawał dobrej roboty - fakt.
Został opluty i nie podoba się pewnej grupie ludzie - fakt, wystarczy przeczytać oświadczenie SKWK.

Przytoczyłem fakty, powiedz mi, co takiego chłonę jak gąbka?
Uwielbiasz?
Póki co nie masz dowodów na to, żeby stwierdzić że został opluty, a piszesz, że ja nie mam argumentów?
Ja nie znam prawdy i się na temat Smudy nie wypowiadam w przeciwieństwie do ciebie. Widocznie twoim argumentem jest wiedza... byłeś widziałeś, słyszałeś, jesteś świadkiem.
Rozumiem, że brak obiektywizmu tylko stronniczość jest wyrazem twojego antagonistycznego nastawienia wobec SKWK, co spowodowało, że nie potrafisz odróżnić obiektywnej informacji od manipulacji. Twoja wiedza opiera się na mediach więc nie kozacz, że stwierdzenia o chłonieniu jak gąbka są oklepane, bo są prawdziwe. - fakt
Nie moja wina sorry.

buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Coraz bardziej mnie to wszystko wk*****. Nie śledzę wpisów dokładnie bo szlak mnie trafia, powiedzcie jakie są zatem główne zarzuty SKWK wobec Smudy? Że nie przyszedł na przysięgę, że nie szedł z kibicami w eskorcie? Czy nawet, że coś mówił by nie układać się z kibicami? OK to ostatnie może mieć największy wpływ na oburzenie drugiej strony, ale to wciąż moim zdaniem mało. Jeśli SKWK ma jakieś informacje, mocne argumenty niech szczegółowo opisze w kolejnym swoim oświadczeniu dlaczego żądają odejścia Smudy. Bo póki co to wszystko jest naprawdę chore.
Twoje zdanie - twoja dupa, a jak wiemy każdy dupę ma swoją.
Inni mogą inaczej do tego podejść, więc o gustach się nie rozmawia.
Rozmawia się o efektach działań a nie o tym co kogoś podnieca.

Reserve napisał(a):Wyświetl post
Chyba ....a żartujecie. Smuda to trener i ma być rozliczany z wyników. Koniec, kropka, tyle w temacie. Jak SKWK chce publicznie prać brudy i zatapiać kolejne osoby, to im gratuluję, ale od Smudy niech się od.......ą.
Widocznie mają powód. Jeśli jest od trenowania, to niech trenuje. Widocznie z punktu widzenia SKWK wyszedł poza ramy swoich kompetencji. Wobec czego reakcja może być zrozumiała. Dla czegoby nie? Świętą krową nie jest. Przestańcie ślepo na to patrzeć, bo się w zeznaniach gubicie
Nie lepiej żeby to wyjaśnili przy stole, tylko jedni piszą oświadczenia, a drudzy do mediów się skarżą?
To jest problem według mnie największy, brak woli porozumienia i to działa na szkodę Wisły i nad tym trzeba dyskutować, a nie o tym, od czego Smuda jest i kiedy SKWK może powiedzieć stop dla jego działalności.
I to jest fakt
Ostatnio edytowane przez palikot : 15.03.2014 o godz. 01:16.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując