Hives4 napisał(a):

Bo miejsce kibola jest w knajpie przy piwie, a nie na stadionie wśród cywilizowanych rodzin z dziećmi.
Wisła była, jest i będzie.
Będzie. Bez kiboli, gdyż ewoluuje i wypluwa ze swojego organizmu toksyczne śmieci.
mniejsza frekwencja + brak kar >>> większa frekwencja + kary
(jeśli spojrzymy na to w krótkiej perspektywie, gdyż w dłuższej - trybuny z roku na rok zaczną się zapełniać kolejnymi cywilizowanymi ludźmi)
Cóż, trzeba przez to przejść, a kibole niech się pienią na forach. Byleby tym razem nie rzucali racami w ludzi, ot tak, w ramach protestu. No chyba, że w siebie nawzajem
|
Chłopie weź nie ......., ja dawniej chodziłem na C, teraz chodzę na B ( bo nie mam zamiaru śpiewać durnych haseł typu PDW), patrzę na to wszystko z boku i rzygać mi się chce od tych "rodzin z dziećmi".
Od kilku lat istnieje na Wiśle sektor dla rodzin - włos komuś tam z głowy spadł, że nie przychodzi ich więcej? Czy może te "rodziny z dziećmi" wolą siedzieć w piaskownicy i przebierać w piasku kocie gówna?
Niektórym coś się się porąbało i im się wydaje, że stadion się zapełni kobietami w ciąży bliźniaczej, dziećmi itp. A dlaczego mieliby chodzić akurat na mecze?
Swoją drogą - reakcja małolatów tych od rac mnie bawi, po ch... kibice, co namawiają na niechodzenie na swój klub, skrajny kretynizm i niedojrzałość.
Z jednego się cieszę - w końcu skończyły się przywileje dla ludzi z SKWK, moim zdaniem każdy kibic jest równy i jedyne rabaty na karnet powinny być za przedłużenie ważności, plus dla młodzieży i rodzin.
Ci, co teraz najmocniej płaczą i namawiają na niechodzenie na Wisłę (może zaczniecie wysyłąć kibiców na kiełbaski na Cracovii jeszcze?) sami sobie zrobili kuku wstrzeliwując race spoza stadionu, nie trzeba być himalaistą intelektu, aby przewidzieć reakcje władz Wisły i wszelakiej maści pasożydowskiej prasy i radia.
Niezłą nagonkę Wiśle zafundowali, najgorsze w tym to, że po takiej nagonce medialnej Klub bedzie miał poważne problemy (zarówno TS jak i SSA) w znalezieniu sponsorów dla koszykarzy, koszykarek itp.
To dzięki Wam o najwierniejsi szesnasto i siedemnastolatkowie!