Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2014, 19:24
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie martw się o prawdziwych kibiców (bo tacy są ci co robią więcej niż posadzenie dupy na krzesełku). Dadzą sobie radę, nie zginą, ich nie załamia rozbrat ze stadionem bo z niejednego pieca chleb jedli. Niech się martwią ci co łykają bednarzowe bajania, sidząc na pustawym i cichym stadionie.
Ci co "łykają bednarzowe bajania " jak napisałeś, mają w dupie cichy stadion. Interesuje ich tylko wynik meczu a nie wynik rywalizacji na trybunach. Jak będą wyniki to przyjdą, jak nie to nie. W zeszłym sezonie na trybunach bywało całkiem całkiem a frekwencja była raczej słaba. Ilu ludzi przyszło w zeszłym sezonie na mecz z Ruchem, gdzie wiadomo było że tamci jadą w 2 tys i będzie atmosfera? W sumie było 13 tys?
Czy to będzie "rozbrat" czy pożegnanie czas pokaże ale w świetle tego jak to zaczyna wyglądać sadzę, że raczej to drugie. Wcale mnie to nie cieszy ale wydaje mi się, że kończy się pewna era i faktycznie będziemy mieli (tylko na trybunach) drugą Anglię.
Jak już kiedyś napisałem - można było zostać w sensownym środku ale my Polacy najbardziej lubimy niszczyć w myśl zasady "niech zostaną zgliszcza".
Ostatnio edytowane przez rafkur : 14.03.2014 o godz. 19:27.
Odpowiedz cytując