|
Senior Member
|

14.03.2014, 18:49
|
Do Grantar
W Wiśle nic nie zaczęło się poprawiać dzięki Bednarzowi, przestań walić farmazony. Wyniki sportowe są dzięki Smudzie, który jest w klubie wbrew, a nie poprzez Bednarza. Sytuacja finansowa zaś jest taka iż nadal nie ma nowych inwestorów, przychody w kontekście działań J.B. nie rosną, facet tylko tnie finanse i systematycznie psuje markę klubu. Reszta to Twoje urojenia.
Co do wątku kibicowskiego, tu nie chodzi o race (te są pretekstem), tylko o współprace z SKWK, ogólnie z kibicami, mylisz przyczynę i skutek. Wpierw były warunki zaporowe w negocjacjach, a później race, nie odwrotnie.
vabanq napisał(a): 
|
jakim trzeba byc przyjebem, zeby Bogu ducha winnym osobom dawac zakazy to ja nie wiem. paranoja
|
I to jest właśnie dowód bezradności J.B. i jego popleczników. Skoro nie potrafi sie złapać tych co łamia prawo, to chcą karać wszystkich jak popadnie..
serek.c2 napisał(a): 
|
A ja go w wielu kwestiach broniłem... A tu .....k taki numer odwala...
|
No to ja mam prościej, u mnie ma szlaban za całokształt, od zawsze.
_________
Wisła potrzebuje innego prezesa klubu, tu tylko wola bossa się liczy, choć można mu podczas meczów kolejnych Wisły rzecz łagodnie zasygnalizować.. Dodatkowo, nawet powierzchowna analiza działań i kondycji SKWK pokazuje że i tam zmiany są potrzebne, i to liczne zmiany.
|
|