Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2014, 16:54
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Niezależnie od obupólnych win metoda karania jest stalinowska... Ktoś kichnął - rozstrzelać dwa pierwsze rzędy. Gdybym był wtedy na C też miałbym zakaz chociaż racy bym nie odpalił. Później przy zamkniętej trybunie zamiast szwędać się po mieście przyszedłbym na browar do Wiślaków i zostałbym "podejrzany" z zakazem stadionowym.

Mam niejasne wrażenie, ze komuś, jakimś środowiskom (dziennikarzom? działaczom samorzadowym?) zależy, żeby to wszystko się rozleciało, żeby kryzys był głęboki i bolesny w skutkach. Krakbet, Can-Pack mogą wyjść z Wisły, wszystkie zmiany na dobre typu siłownie, nowe sekcje są krytykowane przez "środowiska", pomaganie sekcjom nierentownym też źle bo za pieniądze na pewno ukradzione. Nikomu nie zależy żeby po prostu było dobrze, żeby nie psuć, nie niszczyć. Do tego sekcja piłkarska - kolos na glinianych nogach - z wyrwanym sercem... Echhh przypominają mi się naprawde stare czasy - lata 80te i 90 te gdzie bieda była piszcząca i wszyscy wyczekiwali sponsora na białym koniu, który wyrwałby nas z niebytu. Myślę sobie, że to powoli koniec końców, a kolega łysy + dziennikarze może być grabarzem tego projektu pt. mocna sportowo Wisła. My i tak jesteśmy wszyscy kibicami a więc chuliganami, z Krakowa a więc "maczetowcy", wszyscy żeśmy rzucali racami i pili piwo "U Wiślaków". I choć race na derbach i Ruchu to wiocha, buractwo i bezmyślność, to ktoś gra wojenkę po której TS Wisła i Wisła Kraków S.A. się już nie pozbiera. Wszyscy powinniśmy budowac pozytywny klimat bo nam chyba zalezy żeby było dobrze skoro innym nie.
Bo chcą nas rozwalić! Wywalić sponsorów i Zniszczyć klub! TO nie jest teoria spiskowa! TO świadome działanie! Zobaczcie jak piszą dziennikarze o Legii a zobaczcie jak o Wiśle. Tak na Legię nikt nic złego nie powie. A u nas każdy sra we własne gniazdo i dzieki temu dajemy im pretekst, żeby nas zniszczyć. Jak kibice nie wezmą sprawy w swoje ręce i każdy się podda, to słowami klasyka: "nie będzie niczego"

Ci co byli na piwie u Wiślaków, sprawdźcie czy możecie kupić bilet na Zawiszę
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.03.2014 o godz. 16:56.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując