kot napisał(a):

Zawieszam swoją stadionową aktywność kibicowską do czasu usunięcia z Wisły Kraków SA jej obecnego prezesa Jacka Bednarza.
Uzasadniam swoją decyzję brakiem honoru tego człowieka ( wzywanie innych do dymisji bez własnej najmniejszej samokrytyki) oraz wyraźną motywacją zmierzającą jakby do likwidacji klubu piłkarskiego Wisła Kraków SA, wskazywaną przez brak dążenia do jakiegokolwiek kompromisu na rzecz dobra Wisły Kraków, o który to kompromis zwracał się nestor Wisły Kraków, prezes prezesów Wisły Kraków - Ludwik Miętta - Mikołajewicz. Nie wiem czy właściciel klubu jest świadom konsekwencji czynów Jacka Bednarza, ale niezależnie od świadomości Bogusława Cupiała, wiem, iż jak wynika z postępowania prezesa klubu, prawdopodobnie nienawidzący Wisły Kraków i jej kibiców - Jacek Bednarz, robi jakby wszystko, aby jako ostatni prezes Wisły Kraków ekstraklasowej, zgasił jej światło aż do poziomu 4 ligi, nie ważne czy za zgodą pana Bogusława Cupiała, czy też bez jego świadomości zagrożeń wynikających z takiego postępowania.
ps. nie oznacza to mojej rezygnacji z wypowiedzi na Wiślackich portalach.
|
Sory kocie ale twoje tłumaczenie motywacji Bednarza jest na poziomie piaskownicy .. ty naprawdę wierzysz że Bednarz pracuje w Wiśle bo ją, wraz z jej kibicami ..... nienawidzi

To z logiką nie ma nic wspólnego. Kilkanaście lat udawania

Całe życie w konspiracji

....i pewnie w nocy na stacji benzynowej druga pensja od Legii ....
popadasz w paranoję.
i jesteś kolejnym na złość Bednarzowi odmrażającym sobie uszy ...
Myślę ze przez tydzień Bednarz będzie szlochał po nocach bo kot zawiesił działalność na stadionie .... a ty będziesz szczęśliwy żeś go pokarał ...
I zastanów się czy kibicujesz Bednarzowi czy Wiśle Kraków.
nie chce podsuwać się pomysłów ale sam na poczekaniu wymyśliłbym 5 mądrzejszych ... i skuteczniejszych w stosunku do prezesa