Wyświetl pojedynczy post
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2014, 11:27
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
Nurtuje mnie jedno . Jakos mi sie wydaje ze zdecydowana większość kibicow ktorzy byli na stadionie na ktorym byly race to byli tymi racami zafascynowani . Skąd tu tyle ludzi dojebu...ych sie do rac...

Mecz z Lechem - setki zimnych ogni leci na sektor A - czy ktos ucierpial?
Standard nawala w wypchane G , z G leci odbitka itd. Czy ktos ucierpial?
Wyjazd na Widzew i wymiana z miejscowymi kilkunastoma racami ... czy ktos ucierpial ? Takich przykladow dziesiatki moge podac .

Akcja z racami bardzo dobra , robiac kogos w bambuko trzeba spodziewac sie odwetu .
Akcja z racami z Ruchem - mistrzostwo swiata , szkoda tylko ze tak malo wpadlo ...
1906% poparcia.
Bednarz miał poprzednią rundę w wykonaniu kibiców jako przykład, bodajże ani jednej kary za zachowanie kiboli. Moim zdanie race i na derbach i na Ruchu słuszne Jedynie do czego bym się przyczepił to, że rac było za mało. Zachowanie Łysego, Antkowiaka i Smudy to farsa i plucie w twarz tym którym dobro Wisły leży na sercu, a więc KIBOLOM.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując