|
Ja mam pytanie do obrońców Bednarza. Powiedzcie mi jak zachowuje się Leśnodorski przy o wiele gorszym występku kibiców swojego klubu ? Czy podobnie jak Bednarz zamierza wprowadzać na trybuny policję pomiędzy swoich kibiców ? Czy podobnie jak Bednarz odmawia zwrotu kasy osobom, które chcą zwrócić zakupione karnety ? Czy podobnie jak Bednarz robi konsekwentnie czarny PR swojemu przedsiębiorstwu ( a i Wisła i Legia są zadłużone, srał pies kwoty ) ? A może Leśnodorski nie zamierza robić ze swojego przedsiębiorstwa mikropaństwa policyjnego a w zamian za to zobowiązuje się do przeprowadzenie szczegółowych audytów bezpieczeństwa na stadionie w tym różnego rodzaju procedur, regulaminów itp. Leśnodorski ma również jaja żeby wypieprzyć dyrektora bezpieczeństwa.
Uprzedzam od razu fakty. Legię mam głęboko w dupie i życzę im wszystkiego jak najgorszego, podobnie jak żydom ale z punktu widzenia zasad i metody prowadzenia przedsiębiorstwa Leśny przerasta Bednarza jak Gortat niemowlaka w każdym aspekcie działalności.
|