jerry.lii.lewis napisał(a):

Napisz mi tylko, bo nie chcę źle zinterpretować tego fragmentu -> piszesz tu o jego udziale w ustawkach
|
zacytuje klasyka: kim Ty ....a jesteś ?
Jakie ustawki ? Ty z dziennikarzami się na rozumy pozamieniałeś ? Ustawki to może masz w Łodzi, może w Warszawie, może gdzie indziej, ale nie tutaj. O jakich ustawkach Ty piszesz, tzn. bredzisz...
Gwiaździsty napisał(a):

|
No, przecież nie zajmował się wpier...niem kiełbachy na meczach jak część nierozgarnietych kibicowsko, którym się wydaje, że przyjście 2 raqzy w miesiącu na stadion, poogladanie kopaczy to jest kibicowanie.
|
myślisz, że On (jerry.coś tam..) bywa 2 razy w miesiącu na meczu ? Ja myślę, że bywa 2 razy do roku... i to założenie bardzo optymistyczne. Bo może być tak, że nie bywa wcale, jest dziennikarzyną, policjantem lub po prostu żydem...
OSC.N. opisał bardzo łopatologicznie do czego by doszło, jakby nie było Miśka i osób, które wtedy zaczęły walczyć. Dzisiejsi wisłaportalowcy nie mają pojęcia w jakim świecie byśmy byli, gdyby nie nasze bojówki. Gdyby nie Ci wredni kibole, bandyci, itp, to dzisiaj takie ....y bez zasad:
- nie mogłyby bezpieczenie dojśc do stadionu i zrobić sobie "słitfoci"
- z pewnośnią nie interesowałby ich taki klub jak WISŁA KRAKÓW, który upadł wiele lat temu i buja się po niskich ligach...