Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2014, 14:40
Zobaczymy kto wygra. To będzie wojna na wyniszczenie. Zrobi się podobnie we Wrocławiu, Poznaniu, Gdańsku i innych większych miastach, to nikt nie będzie chodził na stadiony, oprócz fanów Stanowskiego i ogólnie- fetujących "Kake".
Kluby promujące "modern footbal", akceptujące prawo uchwalane przed idiotów poczują się trochę dotknięte dopływem "dutków", wtedy zaczną renegocjować umowy z władzami swoich miast o obniżenie kosztów wynajmu stadionów- miasta na to nie pójdą i powstanie impas, który -w bardzo łatwy i bezwględny sposób- może zostać wykorzystany przez przeciwników politycznych.
Myślę "bieda na stadionie", też za bardzo nie w smak sponsorowi naszej ligowej piłki oraz c +.
I wtedy to dopiero może zacząć być ciekawie.

P.S
Aktualna sytuacja , paradoksalnie może bardzo przyspieszyć rozwój "U Wiślaków". Myślę, że niektóre osoby mogą uznać, że stanie na trybunie z panami policjantami jest obrażające dla ich dumy. Karnety zwrócą a klub zwróci pieniążki, które zostaną wydane na prawdziwe piwo i pyszny posiłek w zacnym gronie konsumowany przy telebimach.
A na stadionie? Zamiast opraw i rac będzie prawie niemy teatr- niemy, bo od czasu do czasu z murawy poleci soczyste "kura", "ała ty wuju"" spier...niczaj kura" . Podejrzewam, że koneserzy niedopieczonych kiełbasek też czasami dodadzą swoje 3 grosze intonująć pieśni antylegijne. Czasami mogą dodać otuchy naszym kopaczom - tak jak to robili bardzo często na starym sektorze A lub B.

Cóż. Myślę, że fajni Stanowskiego są wniebowzięci, że na stadionie nie będzie kiboli a na meczu wkońcu pojawią się jakieś dziewczyny, starsi Panowie a NAWET kobiety z dziecmi.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.03.2014 o godz. 15:06.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując