domin_czyzyny napisał(a):

|
Nie chce się zastanawiać czy ktoś kto koło mnie stoi jest kibicem czy PSEM...
|
Chociaż mam trochę odmienne zdanie w sprawie ostatnich wydarzeń, to tutaj muszę się zgodzić. Nie oszukujmy się, niewielu na stadionie może o sobie powiedzieć, że nigdy nie złamało regulaminu, właśnie choćby siadając na nie swoim miejscu, przeklinając, czy paląc papierosa. Już i tak po zamontowaniu kamer "Wielki Brat" cały czas patrzy, więc żadna to przyjemność, jak ktoś jeszcze będzie ci zaglądał przez ramię przez pełne 90 minut...
Jak chodzi o Cupiała, to spodziewam się, że jemu dotychczasowe działania Bednarza pasowały. Głownie mam tu na myśli kwestie cięcia kosztów i robienia za żywą tarczę przed związaną z tym krytyką. Myślę też, że Cupiał ma o ostatnich wydarzeniach zdanie oparte głównie na informacjach przekazywanych przez media oraz przedstawicieli Klubu, więc raczej trzyma stronę zarządu. Sądzę jednak, że Cupiałowi zależy przede wszystkim na spokoju. Po co komuś w jego wieku, z jego problemami zdrowotnymi (podobno), problemami skarbowymi, z jego majątkiem jakieś takie zawracanie dupy bzdurami, kiedy on ma na głowie grube miliony i odpowiedzialność za tysiące pracowników? Dlatego też, mimo, że przypuszczam - trzyma stronę obecnego Zarządu, to dla świętego spokoju poświęci w niedługim czasie Bednarza (Smudy bym się nie spodziewał, zwłaszcza jak zrobi wynik). Nie będzie to jednak w żaden sposób oznaczało podjęcia pertraktacji z kibicami, bo myślę, że patrząc na to co się dzieje on już nieraz ma tego dość i mówi do siebie "A na ch.uj mi to wszystko?"
pozdr
OSC.N.