Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2014, 10:24
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ja .......e ileż można.
Jedni i drudzy są chujowi w pucharach i zostaje nam tylko liga polska.
Jebana liga europy na która ma wyjebane większośc drużyn to wyznacznik ale chyba dla gimnazjum.

p.s. zeby mi zaraz nie powiedział ktoś ze jestem kryptolegia czy coś. Któryś tam z Legionistów wie że zycze im jak najgorzej pod kazdym wzgledem ale ludzie miejmy umiar. Chłop śmierdzący gównem kłóci się z drugim śmierdzącym gównem że pachnie lepiej od niego. Nie. Obaj śmierdzą.
To czy większość drużyn ma wyjebane na ligę europy, nie ma żadnego znaczenia i nie rozumie tego tylko całkowity amator. Bo żeby skopać rajtuzy naszym ligowym pseudo drużynom zupełnie nie muszą się starać.

Niech Ci chłopie będzie, że również śmierdzisz, ale takiego smrodu jaki rozciąga sie za stołecznym chłopem po ostatnim popisie dawno czuć nie było. I nikt by o tym smrodzie nie wspominał gdyby krawaciarze i co poniektórzy nasi nie zaczęli robić z Legii super drużyny, która jest skazana na sukces . W dodatku robiąc to ex katedra nie przestawiając żadnych argumentów poza. "Legia ma dwie równe jedenastki". Co jednak z tego skoro żadna nie potrafi grać w pikę.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując